Održivo poslovanje kao imperativ

Održivo poslovanje kao imperativ

Razvoj društveno odgovornog poslovanja i evolucija u održivo doveo je do toga da se u okviru rada jedne kompanije u 21. veku podrazumeva da će dugoročno biti postavljeni ciljevi održivosti koji se odražavaju na budući biznis i uticaj koji se kroz sve njegove segmente stvara na društvo.

08. 04. 2022. u 10:00

Doživite prirodu kroz zemljane tonove u domu

Doživite prirodu kroz zemljane tonove u domu

Ukoliko razmišljate o pravom izboru boja koje će osvežiti vaš dom, imajte na umu da su u poslednje vreme u uređenju enterijera ponovo u trendu zemljani, prigušeni oker i terakota tonovi. Oni su inspirisani najraznovrsnijim pejzažima prirode, a suština je u njihovim prigušenim nijansama koje se stapaju sa prirodom, stvarajući mirnu i uzemljenu šemu boja enterijera.

03. 03. 2022. u 16:29

Udoban nameštaj je najbolji izbor za dom

Udoban nameštaj je najbolji izbor za dom

Jedan komad nameštaja često je dovoljan da promeni celokupan ambijent pa je iz tog razloga važno da veliki komadi nameštaja, koji uglavnom zauzimaju centralno mesto u prostorijama, budu smisleno odabrani. Najčešće ih biramo po estetici, ali treba obratiti pažnju i na to kako se uklapaju u prostor.

12. 11. 2021. u 10:01

Kreirajte idealan kutak za rad od kuće

Kreirajte idealan kutak za rad od kuće

RAD od kuće ima brojne prednosti, a među prvim pitanjima koja se nameću jeste kako opremiti radni kutak koji će vam biti inspiracija i gde ćete razvijati svoju zoni „genijalnosti“. Možda vam je najdraža zamisao rada na sofi u dnevnoj sobi, ali da biste zadržali fokus u radu, najbolja opcija je da deo svog životnog prostora pretvorite u radni kutak i obezbedite sebi potrebne uslove za maksimalnu kreativnost i produktivnost.

30. 09. 2021. u 11:02