PLATFORMA ZA ZAJEDNIČKI TAG SAD SE ZOVE TOLL FOR ALL: Uskoro jedinstvena naplata putarine i sa Grčkom, Crnom Gorom, Hrvatskom

E.B.T.

12. 04. 2024. u 11:58

ZAJEDNIČKA naplata putarine Open Balkan ETC prerasta u Toll For All inicijativu i platformu koja donosi novu eru mobilnosti u našem regionu, saopštili su Putevi Srbije.

ПЛАТФОРМА ЗА ЗАЈЕДНИЧКИ ТАГ САД СЕ ЗОВЕ TOLL FOR ALL:  Ускоро јединствена наплата путарине и са Грчком, Црном Гором, Хрватском

Otvoreni Balkan ENP

- Nakon Severne Makedonije, gde sistem već funkcioniše, stvaramo integrisani sistem naplate putarine sa Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom, Hrvatskom i Grčkom – navodi se u saopštenju. - Radimo kako bi u budućnosti i druge zemlje postale deo ove inicijative.

Toll For All pored naplate putarine, imaće i nove funkcionalnosti, kao što su naplata parkinga, turističkih zona i sličnih usluga, o čemu će korisnici biti blagovremeno obavešteni. Kako je ranije najavljeno, očekuje se da 15. aprila bude uspostavljena zajednička integrisana naplata putarine sa Crnom Gorom, 15. maja sa Hrvatskom, a od 1. juna sa Grčkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)