NOVINA OD AGENCIJE ZA PRIVREDNE REGISTRE: Do finansijskih izveštaja preko aplikacije

G. V.

31. 01. 2024. u 15:39

Korisnicima je od danas dostupna aplikacija za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja, odnosno dokumentacije za 2023. godinu. Njoj se može pristupiti preko posebnog informacionog sistema (PIS) Agencije za privredne registre (APR).

НОВИНА ОД АГЕНЦИЈЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ: До финансијских извештаја преко апликације

Foto Tanjug

Na ovoj internet stranici su ažurirane informacije za sve vrste zahteva koji se mogu dostaviti u PIS FI sistemu za dostavljanje finansijskih izveštaja, dokumentacija propisana za svaku vrstu zahteva, te pojedinačna uputstva o korišćenju u vezi sa evidencijom obveznika, dostavljanjem izjave o neaktivnosti i slično. Agencija je pustila u rad i eksterni portal Ažuriranje evidencije obveznika, u okviru posebnog informacionog sistema APR-a, putem koga obveznici dostavljanja finansijskih izveštaja mogu da dostave reklamacije, ukoliko podaci u toj evidenciji nisu ažurni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima