RAČUNI STIŽU, ROK ZA PLAĆANJE PRODUŽEN: Sistemi EPS se vraćaju u funkciju uprkos hakerskom napadu

E.B.T.

21. 12. 2023. u 12:36

ELEKTROPRIVREDA Srbije (EPS) je uprkos intenzivnom hakerskom napadu uspela da dostavi “Pošti Srbije” 1,74 miliona novembarskih računa, koji pristižu na kućne adrese, a rok dospeća računa produžen je sa 28. na 30. decembar.

РАЧУНИ СТИЖУ, РОК ЗА ПЛАЋАЊЕ ПРОДУЖЕН: Системи ЕПС се враћају у функцију упркос хакерском нападу

Računi će biti uvećani

Ovo je danas saopštio EPS ističući da su preduzete zaštitne mere u cilju obezbeđenja sigurnosti sistema i bezbednosti podataka i da se sistemi postepeno vraćaju u funkciju.

-Upravo iz tih razloga, u ovom trenutku van funkcije su šalteri EPS-a i portal “Uvid u račun” – navode u EPS. - Apelujemo na strpljenje, jer naši IKT stručnjaci ulažu danonoćne napore da na bezbedan način omoguće dostavu preostalih računa. Očekujemo da će uskoro biti i to omogućeno, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima