DOMAĆIM FIRMAMA 190 MILIONA: Šansa da budu dobavljači multinacionalnih kompanija

E.B.T.

07. 12. 2023. u 12:05

RAZVOJNA agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs za učešće u programu podrške preduzećima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija (MNK). Ukupan budžet iznosi 190 miliona dinara, a pojedinačno se može dobiti najviše 23 miliona. Poziv je otvoren do 4. marta sledeće godine.

ДОМАЋИМ ФИРМАМА 190 МИЛИОНА:  Шанса да буду добављачи мултинационалних компанија

Foto: Printskrin jutjub

Programom su obuhvaćena privredna društva koja posluju u proizvodnji električne opreme, računara, elektronskih i optičkih proizvoda, motornih vozila, prikolica i poluprikolica, ostalih saobraćajnih sredstava, poizvoda od gume i plastike, kao i štampanju etiketa, "pametnih" kartica i nalepnica.

Prijave se podnose elektronski, kreiranjem korisničkog naloga na linku za unos podataka i prateće dokumentacije dostupne na stranici RAS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)