PREKID isporuke ruskog gasa Nemačkoj naneće dugoročnu štetu ekonomskom pejzažu zemlje, a Berlin priprema svoje stanovništvo i preduzeća „za teška vremena“, navodi se u članku Blumberga, prenose RIA Novosti.

Sladjan

26.06.2022. 08:10

Grejace nemce smederevac,i alfa.....ha ha ha,......vratiće se oni u kameno doba bez ruskog gasa!!!! I milioni radnih mesta manje,.....tako im i treba

fu

26.06.2022. 08:15

Kao prvo,ocistite djubre,u svom dvoristu. Toliko se g... nakupilo,da p[ocinjete da se davite u njemu. Vi,i vasi zeleni ste,sami sebe doveli do toga. Zasto osudjujete Putina,i Rusiju? Koliko ste stete samo naneli vasim izjavama,da i ne trebate vise da dobijate gas. Slusajte vase politicare,i bice vam,sve gore i gore. I da vas neko zali??? Nikada ne treba zaliti takve,kao sto ste vi!!! Nikada.

Marko Srbinov

26.06.2022. 08:23

Немци, да ли се сећате страдања србског народа, које сте увели Србији пре него што сте пчели да је бобардујете по четврти пут у 20. веку? Мислили сте да се свемогући да вам нико ништа не може. Да ли је Русија увела санкције ЕУ или је ЕУ увела санкције Русји? Чачкалисте мечку "под плећку" па сад гледајте шта вам мечка ради. Она не милује никога по галви, него "убија" да би она опстала. То је тако лако да се разуме. Шта вама није јасно? Gutetn Nacht, nacisti!

Soko

26.06.2022. 08:53

Neuništiva Putin Nemačku privredu već sami sebe slušajući kauboje i crvene mundire.Ako Evropa bude povodila se za Američkim interesima mnogi će zažaliti.Rusija ovog puta se neće zaustaviti do Londona ako i dalje budu čačkali kad Rusi dođu do Dnjepra.

Duško

26.06.2022. 09:15

Ostvaruje se Hitlerov plan o Rusima - koji će biti sluge "vonovima". Rusi će služiti "višoj rasi " a ovi će da po ruskim gubernijama da se šepure i uživaju u blagodatima ruske nafte, putra i dr. dobara. Samo se ostvaruje u kontra smeru.

Boris

26.06.2022. 09:31

Da bi doslo Novo vreme potrebno je da se srusi ovo staro kako ekonomski tako politicki I drustveno socijalno zato se i" gura prst u oko" da bi sve ovo imalo smisla. Uvek je bill potrebno zgariste da bi izniklo Novo za tako nesto su potrebne zrtve ljudske I ekonomske zato bih vas zamolio da se neiscudjavate vec pripremite za dolzeca vremena

nenad

26.06.2022. 10:04

Eto Bajdena sa tankerima punog skriljaca, spasice nemce, bar tako covek rekao. A i zima je jos daleko. Da se i mi osladimo nemackim mukama, nadam se jos tezim.

SarMAt

26.06.2022. 10:50

Sami ste sebi nanijeli stetu. Jos uvijek imate vremena da trazite oprost od Putina i spasite se od revolucije u Njemackoj. Svaki dan imate proteste koje mediji ne prenose, niko ne zeli Ukrajine u svojoj zemlji, Njemci pogotovo. Dozovite se pameti dok jos mozete.

Zoran

26.06.2022. 11:08

Amerikanci ostvaruju jedini cilj u svemu tome propast njemacke privrede i odvajanje od ruskih resursa iste. Samo neznam kako ce postupiti sa s vojim kapitalom koji drzi njemacku auto industriju.

Mr Radomir Scepanovic

27.06.2022. 05:56

Руси су требали да заврну гас још пре неки месец! Да Немачка потроше гасне резерве! Тако је Србија живела годинама под вашим економским санкцијама! Бар да се једну зиму смрзавате, без грејања и струје и без градског превоза! Ако настане енергетски и привредни колапс за неколико месеци, то је и крај ЕУ!

Srki

27.06.2022. 07:55

Zamislite šta Amerika može da im uradi, kada im je bolji izbor konflikt sa Rusijom i kada pristaju da ovako rade protive sebe. Pola zemalja Evrope bi moralo prvo da se izbori za sopstvenu nezavisnost, pravu nezavisnost, pa onda da vidimo šta ćemo dalje. Inače, američka vojska sedi u Nemačkoj od kraja drugog svetskog rata, skoro 80 godina. I Sovjeti su otišli posle pada Berlinskog zida, ali ovi nisu.

All right

27.06.2022. 10:20

Sta vas briga sto necete imati plin. Zato cete sad u vasoj mocvarnoj nemackoj moci da kopate litijum i to lopatama najbolje bar cete se ugrejati.