NEPREGLEDNE KOLONE NA GRANICAMA: Evo gde je najveći haos zbog 1. maja (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2024. u 12:56

SAOBRAĆAJ je u ranim jutarnjim časovima bio umerenog intenziteta, ali, kako javljaju građani primetan je znatno pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina.

НЕПРЕГЛЕДНЕ КОЛОНЕ НА ГРАНИЦАМА: Ево где је највећи хаос због 1. маја (ВИДЕО)

Foto: Printskirn

Prema poslednjim informacijama, najveće gužve primećene su na graničnim prelazima Preševo i Batrovci.

Kako građani javljaju, nepregledna kolona je na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, a čekanje za prolaz je višečasovno. Na izlazu iz Srbije ka Severnoj Makedoniji je velika gužva.

Situacija nije ništa bolja ni na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, gde je primećena ogromna kolona putničkih vozila.

AMSS saopštio je jutros da se očekuje, zbog prvomajskog uranka, pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima u Srbiji.

Na instagram stranici 192_rs podeljen je snimak na kom se vide kilometarske kolone na ulasku u Vrnjačku Banju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima