DOGEVERSE PRIKUPLJA 250.000 DOLARA ZA MINUT - Hoće li ovaj novi koin eksplodirati?

Promo

18. 04. 2024. u 09:51

NOVA kripto pretprodaja Dogeverse ($DOGEVERSE) odmah je privukla pažnju, uspevši da prikupi 254.000 dolara u rekordnom vremenu od lansiranja. Ovo nagoveštava da bi Dogeverse mogao biti sledeći veliki mem koin na tržištu.

DOGEVERSE ПРИКУПЉА 250.000 ДОЛАРА ЗА МИНУТ - Хоће ли овај нови коин експлодирати?

Foto: Promo

S obzirom da Dan Doge dolazi 20. Aprila, očekuje se dodatno pojačanje za Dogeverse. Trenutno je veliki hype oko svega što se tiče Doge koina, a ovo će biti dodatno pojačano predstojećim prepolovljenjem bitkoina.

Čak i ako ova dva faktora nisu dovoljna da se cena ovog mem koina podigne do neba, njegova svojstva sa više lanaca će definitivno dodati raketno gorivo.

Dogeverse  pretprodaja nudi jedinstvenu višelančanu platformu za mem koine

Dogeverse je prvi mem koin koji je lansiran na šest najčešće korišćenih blok lanaca posle Bitcoin-a. Dogeverse radi nešto što niko drugi u svetu meme koina nije pokušao. Iako postoji više lanaca, nijedan nije tako sveobuhvatan i povezan kao Dogeverse planovi.

Foto: Promo

 

Postoji veliki broj lanaca koji se takmiče da postanu glavna destinacija za lansiranje mem koina. Dogeverse planira da ispuni ovu potražnju tako što će postati dostupan na svim ovim lancima. Već je uživo na Ethereum-u, BNB Smart Chain-u i Polygonu, ali Solana, Avalanche i Base su sledeći u redu za dan lansiranja. Ova usluga sa više lanaca predstavlja ogroman korak napred za Doge univerzum.

Dogeverse-ova nova kripto pretprodaja se uklapa u narativ koji skreće pažnju na rastuće mogućnosti mem koina na tržištu sa više lanaca.

Trenutno, Dogeverse ima cenu od 0,00029 dolara, sa konačnom pretprodajnom cenom od 0,00030500 dolara. Druga faza cene (0,00029100 dolara) će početi kada se prikupi 870000 dolara. Zato je sada ključno vreme da se deluje kako bi se iskoristila najniža cena, jer postoji mogućnost da se prvi cilj postigne već u narednim satima.

Posetite Dogeverse

Elonova inspirisana samovožnja kroz budućnost meme kriptovaluta sa više lanaca

Ako već niste impresionirani arhitekturom sa više lanaca, možda će vas oduševiti samovožnja ugrađena u Doge ekosistem, inspirisana ličnošću Elona Maska. Uprkos brojnim obavezama, ovaj multimilijarder uvek nađe vremena da pohvali Dogecoin.

Kombinovanjem ovih karakteristika prilagođenih tržištu u jednom projektu sa više koina, čini se da bi Dogeverse mogao postati pravo čudo među mem kriptovalutama.

Dogeverse cilja na lance prvog sloja kao što su Ethereum, Avalanche, Solana i BNB Smart Chain, sa dodatnim slojevima kao što su Polygon i Base. Može se reći da je Dogeverse pokrio skoro sve aspekte.

Foto: Promo

 

U kripto svetu nema mesta za odmor, a to je posebno vidljivo u sve većem broju lanaca koji se koriste za lansiranje mem koina. Brzina promena se povećava, što Dogeverse čini pravim liderom jer se odlučno okreće pristupu sa više lanaca.

Solana, nekada možda ismevana zbog svoje ambicije, sada pokazuje svoju vrednost i nadmašuje Ethereum u pogledu budućnosti mem koina. Ovaj dinamični prostor za kriptovalute je uvek u pokretu, a Dogeverse izgleda kao mudar pas koji hrabro ulazi u budućnost više lanaca.

Dogeverse uživa u eksponencijalnom rastu na lancima kao što su Base i Polygon

Iako Solana ima svoje prednosti u odnosu na Ethereum, to ne znači da nije podložna konkurenciji novih lanaca koji se mogu pojaviti kako bi osporili njegovu dominaciju. Platforme kao što su Base i Polygon rešavaju Ethereum-ove slabosti na različite načine kroz rešenja sloja 2 koja su implementirana iznad primarnog sloja obračuna transakcija.

Tokeni kao što je DEGEN su iskoristili ovo na bazi kreiranja sloja 3, postižući tržišnu kapitalizaciju od 1,56 milijardi dolara. Slično tome, BRETT je doživeo veliki skok vrednosti, trenutno se trgujući blizu svog maksimuma svih vremena od 0,0792 dolara.

Foto: Promo

 

Fenomen meme koina privlači desetine hiljada novih korisnika u Base lanac. Dogeverse će dodatno povećati ovu popularnost omogućavanjem lakog kreiranja tunela koji olakšavaju pristup i likvidnost kroz različite lance. Na taj način čini ulaganje u meme koine fleksibilnijim i profitabilnijim.

Nazvan 'Cosmo the Doge', ovaj simpatični pas je "rođen sa jedinstvenom sposobnošću hiperskakanja između zvezda kripto univerzuma". To implicira da bi mogao postati izuzetno popularan zahvaljujući svojoj korisnosti.

Ukupna ponuda tokena je 200 milijardi, sa 15% za pretprodaju i 10% za nagrade za ulaganja. Kupci u pretprodaji imaju mogućnost da odmah počnu da ulažu.

Dogeverse je upravo postao veći sa Cosmo Dogeom koji je sada na čelu igre mem koina. Dogeverse pruža jedinstvene mogućnosti za profit sa višelančanim programom i visokim povratom ulaganja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)