HUMANITARNA AKCIJA U SREMSKOJ KAMENICI: Gašić i budući policajci dobrovoljno dali krv (FOTO)

Lj.P.

16. 04. 2024. u 13:10

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić učestvovao je danas u akciji dobrovoljnog davanja krvi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i poručio da je ponosan na izuzetnu humanost koju su ovim gestom pokazali budući pripadnici MUP-a.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ: Гашић и будући полицајци добровољно дали крв (ФОТО)

FOTO:MUP

FOTO:MUP

- Doniranje krvi je pravi čin plemenitosti, humanosti i solidarnosti i dobar primer kako možemo učiniti mnogo za druge kojima je pomoć potrebna. Ponosan sam na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevnim radom brinu o bezbednosti i zaštiti života naših građana, a ova akcija je pokazala da su oni spremni da i na ovaj način pruže pomoć onima čiji su životi ugroženi -  poručio je ministar Gašić.

FOTO:MUP

 Gašić  je razgovarao  sa rukovodstvom Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i sa polaznicama COPO Tamarom Banjac i Aleksandrom Radosavljević koje su, kako je ocenio, pokazale istinski primer humanosti i odgovornosti kada su u martu ove godine u Novom Sadu uspešno reanimirale osobu kojoj je pozlilo na ulici.

FOTO:MUP

Ministar Gašić je poručio polaznicima COPO da je humanost sastavni i obavezni deo policijske profesije, kao i da je njihov današnji primer bio najbolji pokazatelj ove osobine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?