Learn 2 Earn kripto pretprodaja od obećava veliki BRC-20 projekat

Promo

13. 04. 2024. u 10:00

PREDSTOJEĆE smanjenje Bitkoin nagrade moglo bi da generiše znatno veće interesovanje za novu pretprodaju na platformi (99BTC).

Learn 2 Earn крипто претпродаја од обећава велики BRC-20 пројекат

Foto: Promo

Ova platforma je prepoznata kao izuzetan izvor obrazovnih resursa i kurseva namenjenih početnicima u svetu kriptovaluta. Poznata je po inovativnom modelu nagrađivanja  Learn-to-Earn za monetizaciju učenja.

Zahvaljujući svojoj reputaciji, 99Bitcoins je postao dobro poznat u kripto zajednici, sa preko 700.000 pretplatnika na YouTube-u i više od dva miliona registrovanih korisnika za njihove kurseve kriptovaluta. Ova platforma je postala centralna tačka za sve one koji žele da steknu znanje i veštine u kripto svetu, nagrađujući korisnike za njihov trud i angažovanje.

99Bitcoins lansira ICO i ulazi u Web3 eru uz 99BTC token

99Bitcoins se pojavio na sceni 2013. godine, četiri godine nakon stvaranja Bitcoina 2009. i dve godine pre nego što je Ethereum uzeo maha. U početku poznat kao BitcoinWithPayPal.com, pružao je korisnicima uputstva za kupovinu bitkoina preko PayPal-a. Nakon određenih poteškoća sa PayPal-om, platforma je preimenovana i modernizovana u skladu sa Web2 stilom.

Današnje lansiranje ICO -a označava važnu prekretnicu za 99Bitcoins jer se transformiše u Web3 platformu uz pomoć novog tokena 99BTC, obećavajući korisnicima inovativno iskustvo učenja i zarade. Planirano je izdavanje ukupno 99 miliona tokena, od čega će 15% biti ponuđeno tokom četrnaest rundi pretprodaje. Cilj pretprodaje je prikupljanje sredstava za ubrzanje razvoja projekta BRC-20 .

Bitcoin mreža raste zahvaljujući integraciji više Layer 2 protokola i širenju standarda tokena BRC-20. Sve ove promene sugerišu mogući značajan rast najveće platforme za učenje kako zaraditi na kriptovalutama.

Bitkoinom se trenutno trguje iznad svog prethodnog maksimuma od 69.000 dolara (postavljenog tokom berzanskog tržišta 2021.). Očekuje se da će smanjenje nagrade sledećeg meseca dodatno gurnuti cenu iznad trenutnog ATH od 74 hiljade dolara.

Razvoj mreže Bitkoin raste eksponencijalno zahvaljujući sveobuhvatnoj integraciji više protokola Layer 2, istovremenom proširenju standarda tokena BRC-20 i dubokoj povezanosti sa inovativnim tehnologijama. Ove impresivne promene jasno ukazuju na neizbežan značajan procvat najveće platforme za edukaciju o kriptovalutama i mogućnostima ostvarivanja profita kroz njih. 

Foto: Promo

Posetite 99Bitcoins

Nagrade za znanje i zarada kriptovaluta na platformi Learn-to-Earn 99Bitcoins

99Bitcoins je stvorio platformu Learn-to-Earn koja čini revolucionarnim način učenja o kriptovalutama kroz gamifikaciju i sistem nagrađivanja. Ova inovativna platforma kombinuje elemente igara s učenjem kako bi korisnicima pružila iskustvo koje nagrađuje njihov trud i znanje. Umesto dosadnih udžbenika, korisnici imaju pristup interaktivnim modulima, kvizovima i tutorijalima koji im omogućavaju da zarađuju kriptovalute dok uče o njima.

Gamifikacija na platformi postiže se kroz uspešno završene aktivnosti koje doprinose povećanju ranga korisnika. Što je viši rang, to su veće nagrade koje korisnici mogu da osvoje. Kroz napredovanje u učenju i izvršavanju zadataka, korisnici dobijaju pristup sve složenijim kursevima, što ih dodatno nagrađuje kroz sistem učenja i zarade.

Spada u najbolje nove kriptovalute, a prilagođena je današnjoj generaciji koja voli tehnologiju i igre, pružajući im uzbudljivo iskustvo učenja o kriptovalutama. Nudi sveobuhvatne programe o blokčejn tehnologiji na različitim nivoima, od osnovnih do naprednih tema poput upravljanja novčanicima, trejding strategija, analize trendova i tehničkih detalja.

S ovim samoregulirajućim modelom, učenje postaje ne samo korisno već i zabavno iskustvo za sve korisnike platforme 99Bitcoins.

Foto: Promo

99BTC: Integracija Bitkoina i Ethereum ekosistema, pre ključnog smanjenja nagrada za rudarenje

99BTC se razvija kao ERC-20 token s ciljem da olakša integraciju između BRC-20 standarda i rastućeg ekosistema dApp -ova i Bitkoin projekata. Osnovna ideja ovog projekta je omogućiti prirodnu integraciju sa Bitkoin ekosistemom, a ne samo sa smart ugovorima kao što je slučaj sa drugim blokčejn platformama poput Ethereuma. Ovo je ključno jer omogućava korisnicima direktnu vezu s Bitkoinom dok koriste Ethereum blokčejn.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1778062722652860797

99BTC tokeni nude vlasnicima razne beneficije i usluge. Pored toga što će biti nagrađeni za učenje o svetu kriptovaluta, korisnici će imati priliku da zarade nagrade učestvujući u Ethereum ekosistemu. Takođe, dobijaju pristup specijalizovanim edukativnim programima, ekskluzivnim trejding vebinarama i VIP zajednicama.

Očekuje se da će nadolazeće smanjenje nagrada za rudarenje bitkoina oko 20. aprila imati izuzetno pozitivan uticaj na cene kriptovaluta. Ovo ključno vreme označava trenutak kada se nagrade za rudarenje bitkoina prepolovljuju, što značajno smanjuje ponudu novih BTC na tržištu.

S obzirom na neprestanu potražnju za bitkoinom, ovo značajno smanjenje bi moglo dramatično podići njegovu vrednost. Istorija nas uči da su prethodna smanjenja nagrada za rudarenje imala monumentalni pozitivan uticaj na cene bitkoina i celokupnog tržišta kriptovaluta. Ova transformacija u dinamici snabdevanja i potražnje donosi sa sobom mogućnost za nove visine vrednosti bitkoina, te će biti interesantno posmatrati kako će se ovo odraziti na šire finansijske tokove.

Analitičari su puni nade kad je u pitanju Bitkoin u tekućoj godini zbog naglog porasta interesovanja kako institucionalnih investitora tako i malih ulagača. S obzirom na nedavno lansiranje Bitkoin fondova (ETF) na početku godine, raspoloženje je dodatno ojačano.

Foto: Promo

Ekskluzivna pretprodaja od 99.999 dolara i nagradna igra vrednih 9.999 dolara na 99Bitcoins

99Bitcoins je pripremio nešto posebno za svoju zajednicu - priliku za učestvanje u ekskluzivnoj pretprodaji koja će uključivati masovno izdavanje Bitkoin-a (BTC) od 99.999 dolara. Ovo jedinstveno iskustvo biće dostupno samo najvernijim pratiocima koji prate uputstva na 99Bitcoins zvaničnom sajtu. Biće to prilika koju ne želite da propustite.

Avantura se nastavlja. Uskoro će biti lansirana nagradna igra na X/Twitter platformi. Tri srećna učesnika će dobiti Bitkoin nagrade u vrednosti od 9.999 dolara za jednostavne akcije poput praćenja, retvitovanja ili prijavljivanja na web lokaciji.

99Bitcoins takođe ima svoje mobilne aplikacije dostupne za preuzimanje na Google Play Store -u i App Store -u. Ove aplikacije su dizajnirane da korisnicima pruže ažurirane informacije o cenama kriptovaluta, kao i najnovije vesti iz sveta digitalnih valuta. S obzirom na stalnu medijsku pažnju koju Bitkoin privlači, posebno tokom Aprila i u narednim mesecima, očekuje se da će se mnogo novih entuzijasta pridružiti zajednici.

Posetite 99Bitcoins


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave