ČEKA SE IDENTITET RUMUNKI SA SNIMKA Ambasador Srbije u Beču o potrazi za nestalom Dankom: Svi predano rade na ovom slučaju

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 04. 2024. u 08:27

OSMI dan je potrage za malom Dankom Ilić (2) iz Bora, kojoj se svaki trag izgubio u Banjskom polju.

ЧЕКА СЕ ИДЕНТИТЕТ РУМУНКИ СА СНИМКА Амбасадор Србије у Бечу о потрази за несталом Данком: Сви предано раде на овом случају

Foto: Printskrin

Nakon snimka na kome se vide dve državljanke Rumunije sa devojčicom koja veoma podseća na malu Danku i koji je napravio Srbin iz Beča, pokrenuta je žuta Interpolova poternica, a u ceo slučaj uključena je austrijska policija.

Marko Blagojević, ambasador Srbije u Beču, istakao je da se očekuje da policija u Austriji obavesti o identitetu osoba sa snimka.

- Srpska dijaspora se nalazi u velikom broju ovde, ono što je važno, prate se vesti iz Srbije i bilo je važno da ih obavestimo o ovom snimku i da postoji mogućnost da se Danka nalazi u Austriji. Sada su i mediji u Austriji počeli da objavljuju to, desetine hiljada naloga, udruženje, organizacije... Svi su veoma solidarni i veoma se korektno ponašaju vezano za javljanje - kaže ambasador Blagojević.

Ističe da je svakodnevno u kontaktu sa policijom Austrije i da svi veoma vredno rade na pronalasku male Danke Ilić.

- Svi veoma predano rade na ovom slučaju. U austrijskim dnevnim listovima pojavila se ista vest, i to je veoma važno. Važno je da se sada svi odgovorno ponašamo i da javnost ne zloupotrebljava telefone koje smo ostavili. Ako neko nešto posumnja, neka kontaktira sa austrijskom ili srpskom policijom, a ako ne može da ih dobije, onda da kontaktira sa ambasadom u Austriji - kaže ambasador Miloš Blagojević.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA - Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove