PREOKRET U POTRAZI ZA DANKOM - HITNO POSLATI TIMOVI ZA SPASAVANJE: Idu na mesto gde je nestala, policija istražuje podzemne kanale!

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

28. 03. 2024. u 23:28

SPASILAČKI timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada uputili su se ka Banjskom polju kako bi pomogli u potrazi za nestalom Dankom Ilić (2), za kojom se traga već tri dana

ПРЕОКРЕТ У ПОТРАЗИ ЗА ДАНКОМ - ХИТНО ПОСЛАТИ ТИМОВИ ЗА СПАСАВАЊЕ: Иду на место где је нестала, полиција истражује подземне канале!

Foto: Novosti

Timovi se sastoje od 8 pripadnika i sa po dva terenska vozila, pripadajućom opremom i psima tragačima, saznaje Informer.

Takođe, u 22.30 tim za ruševine je krenuo ka Boru, on je specijalizovan za spuštanje i pretragu rupa, pa se pretpostavlja da policija želi ispita otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala, koji su dodatno zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

Ovaj slučaj potresao je celu Srbiju, a detaljnu hronologiju ovog nestanka možete pročitati u posebnoj vesti.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO - DRAMA ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA: Četiri patrole policije HITNO došle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu