„DUNAV OSIGURANJE“ ZA SIGURNU STAROST: Polisa za osiguranje penzionera - valjana zaštita

Promo

12. 03. 2024. u 16:00

KOMPANIJA „Dunav osiguranje“ proteklog vikenda, na 9. sajmu za penzionere u Nišu, predstavila je ponudu usluga osiguranja namenjenih našim najstarijim sugrađanima – penzionerima.

„ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ“ ЗА СИГУРНУ СТАРОСТ: Полиса за осигурање пензионера - ваљана заштита

Foto: Pakt studio

U ime „Dunava“ na svečanom otvaranju ove sajamske manifestacije okupljenim posetiocima i novinarima obratila se Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u Kompaniji „Dunav osiguranje“.

Briga o penzionerima i starijim osobama, koji su važan deo našeg društva, ujedno i osetljiv deo populacije sa specifičnim zahtevima, nametnula je potrebu da Kompanija   „Dunav“, kao lider na tržištu osiguranja u Srbiji,   kreira usluge namenjene upravo ovom delu stanovništva.   „Dunav osiguranje“ sada već tradicionalno ima odličnu saradnju sa više od 180 udruženja i saveza penzionera u celoj zemlji, posredstvom kojih oko 250.000 penzionera ostvaruje kolektivno osiguranje života. Rezultat toga je da se četvrtina od ukupno ostvarene premije u Direkciji za prodaju životnih   osiguranja odnosi na ovu vrstu polisa. Kompanija veliku pažnju poklanja i podršci projektima i aktivnostima koje savezi i udruženja realizuju za svoje članove tokom godine - istakla je Šubert.

Prednost ovog vida osiguranja za članove udruženja i saveza  i njihove supružnike su mnogostruke. Pre svih, da je ovaj vid osiguranja vrlo pristupačan po ceni,   pojasnila je Šubert, sa niskom premijom, jednostavan je način ugovaranja, kao i način plaćanja premije.

Pored toga, „Dunav osiguranje“ već sedam godina zaredom ostvaruje uspešnu saradnju i sa Bankom „Poštanska štedionica“ u domenu kolektivnog riziko-osiguranja korisnika kredita.

- Svi gotovinski i refinansirajući krediti imaju uključeno osiguranje, koje klijentima Banke pruža dodatnu sigurnost i osiguravajuće pokriće tokom trajanja ugovora o kreditu, što je od posebnog značaja za penzionere, klijente banke. Verujem da ćemo i dalje zajedno širiti paletu usluga životnih osiguranja namenjenih klijentima Banke „Poštanska štedionica“, kao   i sa drugim poslovnim bankama – istakla je Nikoleta Šubert.

O svim vrstama usluga koje pruža najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, zainteresovani penzioneri mogu se informisati besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286, na internet stranici www.dunav.com i posetom nekoj od 600 poslovnica Kompanije širom Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)