MUP SRBIJE NAGRADIO ŠPANSKE POLICAJCE: Medalje za saradnju u kriminalističkim istragama (FOTO)

Z.U.

14. 02. 2024. u 17:02

Šef Kabineta ministra unutrašnjih poslova Dejan Bojović i pomoćnik direktora policije Miomir Pajić uručili su danas srebrne medalje za zasluge drugog stepena trojici policijskih službenika Nacionalne policije Kraljevine Španije.

МУП СРБИЈЕ НАГРАДИО ШПАНСКЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Медаље за сарадњу у криминалистичким истрагама (ФОТО)

Foto: MUP

Ceremoniji su prisustvovali i novoimenovani ambasador Kraljevine Španije u Srbiji Huan Hose Sans Aparicio i zamenik ambasadora Dario Otero.

Nagrađeni policijski službenici Nacionalne policije Kraljevine Španije, Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i droga, u prethodnom periodu ostvarili su zapažene rezultate u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u okviru većeg broja međunarodnih i bilateralnih složenih kriminalističkih istraga, koje su za rezultat imale hapšenje više desetina lica i zaplene velikih količina narkotika.

Na sastanku povodom dodele ovih priznanja obe strane su se saglasile da će ovakav intenzitet saradnje biti nastavljen i u narednom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)