Pet centar Srbija – Dobitnik Hotspot Awards 2023 za Best Niche eCommerce Store

Promo

10. 02. 2024. u 16:00

KOMPANIJA Pet centar Srbija, lider u prodaji hrane i opreme za kućne ljubimce, ponosno je objavila da je osvojila nagradu za Best Niche eCommerce Store, na prestižnom nedavno održanom Hotspot Awardss 2023 u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Пет центар Србија – Добитник Hotspot Awards 2023 за Best Niche eCommerce Store

Foto: Promo

Ovo priznanje ističe izuzetnost kompanije u oblasti eCommerce poslovanja i njihovu predanost pružanju vrhunskog iskustva kupovine svojim korisnicima.

Direktorka marketinga Miroslava Jeremić istakla je važnost ovog priznanja:

Foto: Promo

- eCommerce poslovanje postaje sve važnije, posebno u današnjem digitalnom dobu. Ponosni smo što smo prepoznati kao lideri u ovoj oblasti, i nastavićemo da unapređujemo naše korisničko iskustvo. Cilj nam je da svaki korisnik naše veb-stranice doživi jednostavan, siguran i ugodan proces kupovine.

Pet centar je deo grupe Pet Network International, koja posluje u pet zemalja u regionu i brend koji posluje na tržištu Srbije punih 15 godina. Prepoznat je po širokom asortimanu hrane i opreme za kućne ljubimce, kao i po poverenju koje je izgradio sa kupcima kroz stručno osoblje i uslugu. Više o Pet centru možete saznati na pet-centar.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)