ISPRAĆAMO 2023. GODINU: Danas u "Novostima" svečanost - proslavljamo uspehe u godini koja se završava (FOTO)

Novosti online

26. 12. 2023. u 21:39 >> 21:39

PORED tradicionalne velike novogodišnje jelke zaposleni u "Večernjim novostima" u prijatnoj atmosferi i dobrom raspoloženju sumirali su odlazću 2023. godinu.

ИСПРАЋАМО 2023. ГОДИНУ: Данас у Новостима свечаност - прослављамо успехе у години која се завршава (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

U prostorijama redakcije "Večernjih novosti" danas je upriličen svečani koktel kome su prisustvovali vlasnik kompanije Boban Rajić, generalni direktor kompanije Olivera Anđelković, glavni i odgovorni urednik Milorad Vučelić i zaposleni u kompaniji.

Ovo je bila idealna prilika da sumiramo utiske protekle, više nego uspešne godine, ali i da sa mnogo optimizma i verom u nove radne pobede krenemo u godinu koja je pred nama.

Foto: D. Milovanović

Na svečanosti se obratio glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", Milorad Vučelić koji je svima poželeo srećne praznike i izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu nastaviti da nižemo poslovne uspehe, da ćemo zadržati kvalitet koji nas krasi a koji je prozivod novinarske škole "Novosti".

Godina koja je za nama - 2023. izuzetno je važna za "Večernje novosti", jer smo u njoj proslavili jubilarni 70. rođendan. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove