RHMZ OBJAVIO DUGOROČNU PROGNOZU ZA PERIOD PRED NAMA: Evo šta nam donosi prva polovina decembra, i kada možemo očekivati sneg u gradovima

Novosti online

15. 11. 2023. u 18:28

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za period do 15. decembra. Druga polovina novembra u Beogradu donosi tek nekoliko dana sa najnižom temperaturom koja će biti ispod nule – 26, 27 i 28. novembar, objavio je RHMZ.

РХМЗ ОБЈАВИО ДУГОРОЧНУ ПРОГНОЗУ ЗА ПЕРИОД ПРЕД НАМА: Ево шта нам доноси прва половина децембра, и када можемо очекивати снег у градовима

Foto: Tanjug

Vetra i kiše će često biti, a prvi sneg bi, prema prognozama RHMZ, mogao da padne već 18. novembra, a najavljen je i za period posle 23. novembra.

Najviše temperature će se, posle 18. novembra, kretati do 12 stepeni.

Prva polovina decembra takođe nosi vetar, kišu i sneg, a najniže temperature će se češće spuštati ispod nule.

Slično vreme očekuje se i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, s tim što se u Novom Sadu prvi sneg očekuje 22. novembra, u Nišu 19. novembra, a u Kragujevcu 23. novembra.

Vetar, kiša i sneg se očekuju u svim mestima.

Na Zlatiboru se sneg očekuje već od 17. novembra, uz vetar i kišu. Najniže temperature će padati i ispod minus četiri, dok će najviše ići do osam stepeni.

Istog dana sneg je najavljen i na Kopaoniku, dok će temperature biti nešto niže – najniže će ići do minus 10, a najviše do četiri stepena, preneo je Blic.

Podsećamo, iako je kalendarski još uvek jesen, snežne pahulje su već zabelele Kopaonik.

BONUS VIDEO: OVO JE GODINA ERNIJA: U istorijskoj nepogodi stradalo desetine hiljada ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)