LEGLO OPASNIH PASA U NIŠU: Napao trudnicu i krvoločno ubio njenog psa

Novosti onlajn

17. 10. 2023. u 12:32

U NIŠU se prethodnog dana odvila drama u kojoj je povređena trudnica D. Ž. i ubijen njen ljubimac. Naime, tokom šetnje sa svojim psom, trudnicu u osmom mesecu napao je opasan pas.

ЛЕГЛО ОПАСНИХ ПАСА У НИШУ: Напао трудницу и крволочно убио њеног пса

Ubijeni pas, Foto: Novosti

Njenog ljubimca je veliki crni pas napao i usmrtio, a zatim odneo u svoje dvorište. Nesrećna devojka je pokušala da ga odbrani pri čemu je pala i zadobila lakše povrede. Prateći krvoločnog psa do vlasničke kuće, zatekla je jeziv prizor. U dvorištu je videla veliki kavez sa drugim psima.

- Tu smo našle psa koji Đinu nije ispuštao iz usta i trčao je sa njom u nekom velikom kavezu. Oko njega i nas se pojavilo još nekoliko pasa koji su lajali i delovalo je kao da slave plen. Zamolila sam stariju ženu, koja se predstavila kao njihova vlasnica, da uđe u kavez i da nekako izvuče Đinu, što je ona jedva uradila. Kad sam uzela Đinu u naručje trčeći sam je odnela u veterinarsku ambulantu - izjavila je uznemirena devojka za "Večernje novosti".

Trudnica i beba su dobro, uz par manjih posekotina. Gubitak ljubimca na ovako tragičan način je trauma, a ova hrabra devojka želi reakciju odgovornih i dugoročno rešenje ovog pitanja.

- Dokle će opasni psi slobodno šetati u našoj zemlji bez adekvatne opreme? Ovde ne govorimo o korpi, što bi bilo normalno, već o najobičnijem povocu. Neverovatno je dokle ćemo trpeti teror neodgovornih vlasnika? Otvoreni kavez iz koga opasni i krovoločni psi mogu da ulaze i izlaze kad god požele, pa to nema nigde - zaključuje D. Ž., koja je želela da ostane anonimna, ali čije ime je poznato redakciji.

Stanovnici Niša ističu da im je poznato ko je vlasnica ovih krvoločnih pasa i da oni vrlo često slobodno šetaju u popodnevnim satima u okolini bedema pored Nišave.

BONUS VIDEO: 

TO MOGU SAMO NOVOSTI: Za vrh novinarstva, vrh najviše zgrade!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave