"HEROJI HALIJARDA" PREMIJERNO PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM: Autori inspirisani akcijom spasavanja američkih pilota 1944. godine (FOTO)

Novosti online

10. 10. 2023. u 21:16

RATNA drama „Heroji Halijarda“ Radoša Bajića premijerno se prikazuje u MTS Dvorani. Autori filma su bili inspirisani akcijom spasavanja američkih i savezničkih pilota 1944. godine.

ХЕРОЈИ ХАЛИЈАРДА ПРЕМИЈЕРНО ПРЕД БЕОГРАДСКОМ ПУБЛИКОМ: Аутори инспирисани акцијом спасавања америчких пилота 1944. године (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Heroji Halijarda govore o plemenitosti, žrtvovanju, dobroti, ali i porodičnim, društvenim, političkim podelama. Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić ističe da je film kruna njegove karijere.

Ostvarenje je do sada videla publika u Gornjem Milanovcu i novinari, a prašina se podigla širom bivše Jugoslavije.

Večeras, kako ističe, u predivnoj atmosferi, može da bude vrlo miran i zadovoljan, zato što je san svakog reditelja, scenariste, glumca, da nakon pet godina mukotrpnog rada dočeka premijeru.

Velika produkcijska ekipa, sjajni glumci, mnogi su tu večeras da se poklone.

Film Heroji Halijarda sutra će biti premijeru u Novom Sadu, a od 12. oktobra u bioskopima širom zemlje.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima