SEĆATE LI SE ČUVENE REKLAME "LAKŠE SE BRIŠE": Evo šta se desilo s Perfeksom posle toga

Promo

29. 09. 2023. u 10:00

"LAKŠE SE BRIŠE" čuveni je slogan koji smo obožavali od trenutka kada smo ugledali nežne, žute pačiće okružene mekanim toalet-papirom. Danas, 15 godina kasnije, slogan nas i dalje asocira na detinjstvo i bezbrižnost, a brend Perfeks je u međuvremenu postao naš omiljeni izbor.

СЕЋАТЕ ЛИ СЕ ЧУВЕНЕ РЕКЛАМЕ ЛАКШЕ СЕ БРИШЕ: Ево шта се десило с Перфексом после тога

Foto: Promo

Brend Perfeks se u godinama posle čuvene reklame konstantno nadograđivao, širio svoju gamu proizvoda, da bi danas postao lider u ovoj oblasti proizvodnje. Sada proizvodi čak i nebeljeni toalet-papir, u prirodnoj boji celuloze, koji je postao must have u modernim hotelima, restoranima, pa i u domovima raznih domaćih i stranih influensera.

Šta se dešavalo posle reklame?

Perfeks je uspeo da se održi na tržištu kao brend kojem potrošači veoma veruju, a to se nije desilo slučajno. Naime, okupio je tim stručnjaka koji su se iz godine u godinu bavili usavršavanjem proizvodnje, stvaranjem zdravih proizvoda, koji ne mogu naškoditi korisnicima.

Perfeks se može pohvaliti i kontrolisanim tokom proizvodnje koji obuhvata ceo niz - od ulaznih sirovina, a to su vlakna celuloze, pa sve do pakovanja papira u prepoznatljive Perfeks omote. U svemu tome ne postoji nijedan procenat reciklaže već Perfeks zadovoljava FSC standard, koji garantuje kvalitet a istovremeno podstiče odgovorno upravljanje šumama. To zapravo znači da kupovinom Perfeks toalet-papira i ubrusa vi zaista dobijate proizvod od 100 odsto celuloze, koji je prošao brojne provere i kontrole pre nego što je uopšte stigao do vaših ruku. 

Perfeks strogo pazi da u sastav njegovih proizvoda ulazi samo 100 odsto celuloza, a da ubrusi zadovoljavaju IFS standard (međunarodni standard kvaliteta i standard za bezbednost hrane). Ovi,

Najviši standardi, zasnovani su na principu sledljivosti – mogućnosti da se u svakom momentu na putu od primarnog proizvođača do krajnjeg korisnika „isprati“ ispravnost i kvalitet proizvoda u svakoj fazi proizvodnje i distribucije.

Ovo je posebno važno danas kada su brojne "večne hemikalije" pronađene na površini recikliranih papira, kod proizvođača čija proizvodnja nije kontrolisana. Te hemikalije se nakupljaju u našem telu i predstavljaju ozbiljne ometače i potencijalno velike okidače za teške bolesti.

U moru "svega i svačega", Perfeksov kvalitet je stalno održavan, a to su korisnici prepoznali. Zbog svog temeljnog i ozbiljnog odnosa prema proizvodnji, danas, 15 godina od čuvenog slogana, Perfeks je sinonim za toalet-papir u Srbiji, a u Evropi i asocijacija na svoj superiorni proizvod, nebeljeni braon papir od 100 odsto celuloze. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)