PREDŠKOLCI JOŠ UVEK MOGU NA LETOVANJE: Gde da otpujute na letovanje sa mališanima koji još uvek imaju slobodan septembar

Promo

18. 09. 2023. u 16:00

IAKO je za mnoge prvi septembar doneo obaveze i zaključio sve razgovore o putovanjima do nekog novog raspusta, za neke je ovo idealno vreme za odmor.

ПРЕДШКОЛЦИ ЈОШ УВЕК МОГУ НА ЛЕТОВАЊЕ: Где да отпујуте на летовање са малишанима који још увек имају слободан септембар

Foto: Promo

Među njima su porodice sa decom koja još uvek ne idu u školu, kojima je ovo idealna prilika da uživaju u odmoru u periodu kada su vrućine uminule, a sa njima i velike gužve.

Naše je iskustvo da, za odmor sa decom, treba odabrati kvalitetan hotel, sa finom plažom i sa nekim sadržajima za najmlađe, kako bi se dobro zabavili, a i roditelji odmorili.

Lepe, prostrane i peščane plaže očekuju vas u mestu Side, na Antalijskoj obali Turske.  

Dream World Aqua 5* je otvoren u junu 2015. godine i ima 386 soba od čega je standardnih soba ukupno 321, a ostale su family sobe i apartmani. Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se u neposrednoj blizini hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini.

Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana (Sultan- turski, Neptune-riblji, Bolita-italijanski, Bihai-kineski), snack restoran, restoran na plaži, nekoliko barova,poslastičarnicu, diskoteku i amfiteatar. Za decu tu su dečiji klub, bazen za neplivače, dečiji bazen i igralište. Postoji i usluga čuvanja dece, koja se dodatno plaća.

Dream World Aqua 5* se nalazi u mestu Kumköy, na oko 1000m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 60km od centra Antalije i 55km od aerodroma u Antaliji.

Resort poseduje peščanu plažu udaljenu 1000m od samog hotela, na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Gostima je na raspolaganju shuttle service do plaže nekoliko puta u toku dana. Pešačka udaljenost je 12 minuta od hotela do plaže.

Sve sobe imaju mini bar (dnevno se dopunjava vodom i mineralnom vodom), direktan telefon, SAT LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, Wi-Fi, klima uređaj, fen, kupatilo sa tuš-kadom. Dodatno se plaćaju usluge poput room service, sef (iznajmljuje se na recepciji), telefon i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima), ponoćna čorba, dijetalni i dečiji bife, užine u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa. Ono što nij uključeno u uslugu, ali se uz dodatnu doplatu može imati jesu luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, vitamin bar, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Postoje i dodatne usluge koje gostima mogu biti potrebne u toku boravka, a koje se uz doplatu mogu koristiti. Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar…

Dream World Aqua 5* poseduje otvoreni bazen, Relax bazen (18+), Aqua park sa 10 različitih tobogana, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, uživo muzika, fitness centar, teniski teren, pikado, Wi-Fi u svim delovima hotela (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Uz doplatu i motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica i ostalo van koncepta.

Resort nudi besplatno korišćenje za određene Spa sadržaje kao što su tursko kupatilo (hamam) i sauna, dok se odtali sadržaji Spa centra, tretmani za negu lepote, piling, masaže i ostalo van koncepta mogu koristiti uz doplatu.

Na lepoj plaži, sa puno sadržaja za decu, u Hurgadi preporučujemo Sindbad Club & Aqua Park 5* koji se nalazi u novom turističkom centru Memša, a nudi All Inclusive uslugu.

Nešto luksuzniji izbor sa zaista neverovatnim sadržajima za mališane, bio bi Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* koji se nalazi u prelepom zalivu Torba, na samo 8 km udaljenosti od centra Bodruma. Hotel ima prostranu plažu sa svetlim peskom dugu 650m, kao i privatni deo plaže namenjen gostima koji su smešteni u vilama koji je dug 100m  i dve platforme za sunčanje. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive. Hotel ima dva glavna bazena na otvorenom sa delom za decu, bazen bez animacija, bazen sa aqua parkom , kao i zatvoreni bazen, Candyland-carstvo za decu sa luna parkom, dino park. Od ostalih aktivnosti tu su: zumba, tenis, badminton, stoni tenis, mini fudbal, joga, odbojka na plaži, pikado, pilates, gimnastika u vodi, fitness centar. U koncept usluge su uključeni i uživo muzika i programi, tematske žurke, večernji program, kao i razne vrste takmičenja.

Turistička agencija „1 A Travel“ od ove godine u svojoj ponudi, osim Turske i Egipta, ima i Tunis, a na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!