VEČITIMA NOVI ROK: Studentima upisanim pre Bolonje još tri godine za završetak studija

B.B.

07. 09. 2023. u 12:51

STUDENTI koji su upisali osnovne i studije na visokim školama do 10. septembra 2005. godine imaju rok da završe studije do kraja školske 2025/2026. godine, a akademci upisani na integrisane studije iz polja medicinskih nauka do kraja školske 2026/2027. godine, predviđeno je usvojenim izmenama Zakona o visokom obrazovanju kojim se starim studentima produžava rok za završetak studija za tri godine.

ВЕЧИТИМА НОВИ РОК: Студентима уписаним пре Болоње још три године за завршетак студија

FOTO: printskrin/studentski život

Takođe, akademci upisani na magistarske studije do 10. septembra 2005. godine imaju rok za završetak studija po započetom planu i programu, uslovima i pravilima studija, najkasnije do kraja školske 2025/2026. godine.

Kandidati koji su prijavili doktorsku disertaciju do 10. septembra 2005. godine, odnosno studenti koji su upisali doktorske studije po propisima koji su važili do tog datuma mogu da steknu naučni naziv doktora nauka, odnosno da završe doktorske studije po započetom planu i programu, uslovima i pravilima studija, najkasnije do kraja školske 2025/26. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis