I OTAC KREĆE ZA BERLIN DA GA TRAŽI: Majka nestalog Dimitrija (20) za "Novosti" - Nije poneo mobilni, samo pasoš

S.BABOVIĆ

30. 07. 2023. u 21:41 >> 09:33

POLICIJI u Kruševcu prijavljen je nestanak mladića Dimitrija Ivanovića, rođenog 2003.godine, koji je poslednji put viđen u Berlinu pre tri dana.

И ОТАЦ КРЕЋЕ ЗА БЕРЛИН ДА ГА ТРАЖИ: Мајка несталог Димитрија (20) за Новости - Није понео мобилни, само пасош

Foto:Fenix.de

Nestanak je danas formalno prijavljen i policiji u Kruševcu, dok je juče o svemu obaveštena nemačka policija. Hrvatski mediji u dijaspori prvi su preneli apel mladićeve majke, Biljane Marinković, koja je ispričala da je njen sin poslednji put viđen kako napušta hotel.

- Sa drugovima je došao u Berlin pre 10-ak dana, ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je savršeno govori i engleski jezik - kaže za "Novosti" Biljana.

- Napustio je smeštaj pre tri dana, sa sobom je poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

U Berlin će iz Slovenije krenuti i mladićev otac. U slučaj će se uključiti i naša ambasada u Nemačkoj, kao i nemačka ambasada u Beogradu. U potragu su uključeni i prijatelji porodice, a apel se već satima širi društvenim mrežama.

Sve moguće mere preduzete su da mladić nađe. Proverene su i sve bolnice.

Do večeras nije bilo novih vesti, potvrdila je za "Novosti" majka mladića, koji je završio grafički dizajn i tečno govori engleski jezik. Reč je o inteligentnom mladiću, koji ima iskustva sa putovanjima. Svi se nadaju najboljem ishodu potrage. Brojni korisnici društvenih mreža pokušavaju da pomognu.

Sve eventualne informacije mogu se javiti policiji u Nemačkoj, kao i na brojeve telefona 00385 92 4042 269 i 0645616500.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)