ČAŠA PUNA ZDRAVLJA: Moja Kravica već 70 godina

Promo

17. 06. 2023. u 10:00

KOLIKO je mleko važno? Kada je sve kako treba, onda je med i mleko. Kada smognemo snage da nastavimo, onda ne plačemo nad prosutim mlekom. Kada možemo sve, onda je i od ptice mleko.

ЧАША ПУНА ЗДРАВЉА: Моја Кравица већ 70 година

FOTO: Promo

Lako zaboravimo da je mleko uz nas čitav život. Puding, griz, sutlijaš, koh, fil za tortu, sa keksom, sa pahuljicama, samo mrvica za kafu, kad je baš ljuto… Čokoladno, posle dana na snegu. I toplo, pred spavanje. Velika je moć mleka.

Zato pamtimo mirise, ukuse iz detinjstva, smeh, kišna popodneva, rođendane i praznike. Jer je mleko uvek bilo tu. Mleko je i pažnja i zagrljaj, bez ijedne izgovorene reči. Ipak, važno je kakvo je mleko.

Imlek već 70 godina brine da u naše domove stiže najzdravije mleko sa domaćih farmi i zato je decenijama simbol za sve što je mleko: jogurt, pavlaku, maslace, sireve, dezerte, šejkove i sve ostalo. Odavno ne kupujemo mleko – kupujemo Kravicu.

To donosi veliku odgovornost, i Imlek to zna, ali ako daješ, još lepše ti se vraća. A poklone zaslužuju oni koji mleko vole najviše – deca.

Kroz nacionalnu akciju „Moja Kravica – Rasti srećno“ brojni gradovi u Srbiji postali su bogatiji za nova dečija igrališta. Tradicionalno se proslavljaju Svetski dan mleka, Dan porodice, Dan majki… a uvek se najviše tome raduju baš deca. Za njih Imlek stvara bolji, zdraviji svet.

Veličina jedne kompanije najviše se vidi kroz to koliko se svaka pojedinačna podrška i svaki vid poverenja istinski cene. Nakon 70 godina uspeha, zadovoljstvo treba i da se podeli. Kad Imlek proslavlja, svi se radujemo!

Kupovinom bilo kojih Imlek proizvoda vrednosti 500 ili više dinara, 1 litar trajnog mleka Moja Kravica dobijate za samo 1 dinar!

Nazdravimo čašom mleka pre spavanja, na vaše i naše zadovoljstvo, za narednih 70 godina!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!