OBLAČNO, VETAR NE POSUSTAJE: Vremenska prognoza za subotu, 13. maj

Novosti online

13. 05. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

ОБЛАЧНО, ВЕТАР НЕ ПОСУСТАЈЕ: Временска прогноза за суботу, 13. мај

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

VREME U SRBIJI

U Srbiji promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima.

Ujutro u Negotinskoj Krajini, pre podne na jugozapadu i jugu Srbije očekuje se vreme mestimično sa kišom, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša od 17 do 21 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu će u subotu biti promenljivo oblačno, malo toplije i vetrovito, pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne kiša ili lokalni pljusak.

Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, sa temperaturama od 10 do 20 stepeni.

PROGNOZA ZA NAREDNI PERIOD

U narednih nedelju dana očekuje se umereno do potpuno oblačno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u nedelju i početkom naredne nedelje i sa uslovima za lokalno obilne padavine, dok će u košavskom području duvati umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju, koji će u utorak biti u slabljenju i skretanju na zapadni pravac.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo