OVO SU BROJEVI TELEFONA ZA SVE KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ: Telefonske linije za podršku porodicama ubijenih, nastavnicima i učenicima

Novosti online

04. 05. 2023. u 10:28

INSTITUT za mentalno zdravlje u Beogradu otvorio je dve telefonske linije za sve one kojima je potrebna pomoć nakon jučerašnjeg masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u kome je ubijeno devet osoba, osmoro dece i čuvar.

ОВО СУ БРОЈЕВИ ТЕЛЕФОНА ЗА СВЕ КОЈИМА ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ: Телефонске линије за подршку породицама убијених, наставницима и ученицима

Arhiva VN

U cilju podrške porodicama stradalih u ovom događaju, nastavnicima i učenicima kojima je potrebna psihološka pomoć i podrška, Institut je otvorio dve telefonske linije: 063 8681757 i 063 8682217.

Podsetimo, učenik Kosta K. (13) juče je ubio osmoro učenika osnovne škole i čuvara Dragana Vlahovića. On je, po izvršenju zločina, pozvao policiju i rekao šta se desilo.

BONUS VIDEO: TUŽAN PRIZOR NA VRAČARU: Sveće i cveće za tragično ubijene u školskom masakru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)