TROJE OD ČETVORO RANJENIH U DOBROM STANJU: Oglasio se direktor KCS-a o povređenima iz škole na Vračaru

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 08:30

DIREKTOR KCS-a dr Milika Ašanin rekao je da je troje od četvoro ranjenih koji su Urgentnom centru sasvim dobro, da su budni i da sa njima lekari razgovaraju. Reč je o dvoje učenika i nastavnici.

ТРОЈЕ ОД ЧЕТВОРО РАЊЕНИХ У ДОБРОМ СТАЊУ: Огласио се директор КЦС-а о повређенима из школе на Врачару

Foto: Tanjug

- Što se tiče četvrtog pacijenta, on je došao sa teškim, kompleksnim, prostrelnim povredama grudnog koša, vrata i kičme, imao je dve operacije. On je bolje, budan je, ali moramo biti jako oprezni i kvalifikovati da je stanje kritično. Danas ćemo imati serije kontrolnih pregleda i snimaka da vidimo efekte operacija - rekao je dr Ašanin.

Direktor Tiršove dr Siniša Dučić rekao je da su dva dečaka sa prostrelnim ranama nogu koja su smeštena u toj instituciji stabilno, dok je devojčica koja je operisana kao hitna sa povredom glave vitalno ugrožena i u kritičnom je stanju.

- Lekari rade sve da je održe u životu, ali jako je teško opšte stanje i vitalno je ugrožena. Zasad nisu planirane nove operacije - rekao je dr Dučić.

BONUS VIDEO: NAJNOVIJE INFORMACIJE - Dr Milika Ašanin o stanju povređenih

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima