UBEDLJIVO NAJLEPŠI HOTEL U MEMŠI: Elegancija, vrhunska usluga, izuzetni gastronomski užici i predivna peščana plaža

Novosti online

22. 03. 2023. u 16:00

GODIŠNjI odmori se neretko i očekivano, povezuju za odmor sa porodicom, za odmor sa decom, pa se fokus pri izboru hotela stavlja na sadržaje i animacije koje će najmlađe zaokupiti, kako bi na taj način i roditelji, ili bake i deke, mogli da nađu koji trenutak mira.

УБЕДЉИВО НАЈЛЕПШИ ХОТЕЛ У МЕМШИ: Елеганција, врхунска услуга, изузетни гастрономски ужици и предивна пешчана плажа

Foto: Promo

Niti su sve porodice istog sastava, niti su svi odmori sa decom, pa zato izdvajamo neke od izuzetnih ponuda za letovanje u Hurgadi ukoliko ne putujete sa decom i želite hotel koji će se potpuno posvetiti uslugom i sadržajem da animira i oduševi vas.

Foto: Promo

Ukoliko ste više raspoloženi za boravak u suvom centru Hurgade, a istovremeno izuzetno cenite moderan dizajn, eleganciju i podrazumeva se, dobru uslugu, imamo odličan predlog.

Foto: Promo

Jaz Casa Del Mar Beach 5* nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), od starog dela, Sakale i aerodroma je udaljen oko 5km. Lepo uređen hotel koji zbog svoje odlične lokacije, sadržaja i niza sportskih aktivnosti koje organizuje predstavlja dobar izbor za sve one koji žele da svoj odmor provedu nedaleko od centra grada u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem.

Foto: Promo

Hotel se nalazi u jednoj od najlepših laguna u Hurgadi. Na plaži je veći deo lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera. U okviru hotela je nekoliko restorana – glavni restoran La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (italijanska kuhinja), Beach Restaurant (mediteranska kuhinja), La Grill i Oriental Restaurant (orijentalna kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Cafe De Paris, Lobby Bar, Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner i Beach Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, sladoledi.  

Foto: Promo

Hotel ima ukupno 4 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i 2 za decu, tim animatora sa bogatim programom, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pesku, i tereni za razne sportove, mali aqua park se nalazi u hotelu Jaz Casa del Mar Resort preko puta ulice). Iako nije samo za odrasle, hotel je izgledom i politikom vrlo orijentisan na zadovoljstvo odraslih i to se nalazi u prvom planu.

Foto: Promo

Možda ste baš ovakvu ponudu tražili, možda ste baš planirali putovanje u paru ili prosto bez dece, možda želite hotel isključivo za odrasle, možda ćete na ovom linku pronaći baš onaj koji vam odgovara, a nalazi se u kategoriji samo za odrasle. Ako pak tražite nešto potpuno suprotno, jer planirate odmor sa porodicom, za vas imamo široku ponudu porodičnih hotela.

Možete samostalno napraviti online rezervaciju iz udobnosti svoga doma, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00. Pogledajte i naše ponude za Tursku, gde su cene za rane rezervacije objavljene i prilika je da iskoristite popuste za letovanje koje određeni hoteli odobravaju u ovom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DOVELI ARENU U ZAGREBU DO USIJANJA: Saša Matić i Milica Pavlović zapevali zajedno - pevač prekinuo odmor da bi gostovao na koncertu (VIDEO)