KATARINA SE PRAVILA MRTVA DA BI PREŽIVELA: Jeziva ispovest žene koja je prošla kroz teško nasilje - "Bacio je bebu i ubo me 17 puta" (FOTO)

Novosti onlajn

20. 03. 2023. u 15:04

STRAVIČNA ispovest Katarine Mitić sa Kosova i Metohije, koja je samo pukom srećom preživela napad pomahnitalog muža koji ju je kuhinjskim nožem ubo čak 17 puta, zgrozila je celu Srbiju.

КАТАРИНА СЕ ПРАВИЛА МРТВА ДА БИ ПРЕЖИВЕЛА: Језива исповест жене која је прошла кроз тешко насиље - Бацио је бебу и убо ме 17 пута (ФОТО)

Foto: Printscreen/TV Pink

Naime, kako je ispričala u jutarnjem programu, svađa je izbila u toku noći.

- Probudila sam muža jer nam se razboleo mlađi sin. Počeo je da me vređa i govori nepovezano. Vikao je "ćuti, zatvori usta, ubiću te". Zgrabio je nož iz kuhinje, istrgao mi je dete iz ruku, bacio na pod i počeo nasumično da me ubada. Rukama sam štitila lice i glavu, a posle drugog uboda u grudi instiktivno sam pala na podu i pravila se mrtva - tvrdi Katarina i dodaje da se seća kako je krvava ležala na podu i gledala kako njihov sin od 11 meseci puzi ka njoj, dok je stariji dozivao.

Nakon napada joj je prišao, šutnuo svom snagom da proveri da li je mrtva, a zatim pobegao govoreći "Ubio sam Kaću".

Žrtva ističe da su joj lekari jedva spasli život i da je srećna što deca nisu povređena.

Sa njim je stupila u brak 2015. i bili su zajedno 4 godine. Maltretiranje je, prema njenim rečima, krenulo od prvog dana kada se udala i otišla da živi sa njim u Niš.

- Prvo jutro kada smo se probudili i krenuli da šetamo, tada sam na trotoaru dobila prvi šamar. Dečko je prolazio pored mene, a ja sam ga pogledala i dobila šamar. Insistirala sam da krenem kući, ali mi to nije bilo dozvoljeno. Uhvatio me je za ruku i počeo da vuče ka pruzi koja vodi ka kući. Plakala sam i vrištala ali niko nije reagovao. Obećao je da će kući sve biti u redu i da on to nije uradio namerno. Krenula sam da pakujem stvari odmah posle tog udarca, dok me je on molio i govorio da će sve biti u redu. Govorio je da ne može bez mene, da će bez mene da se ubije, otimao mi je stvari iz ruke i vraćao u orman.

Kako dalje ističe u svojoj ispovesti, od muža je trpela i fizičko i psihičko nasilje, kao i da joj je branio da radi i privređuje za porodicu.

Foto: Printscreen/TV Pink

- Kada sam stupila u brak sa njim imala sam 17 godina, konstantno sam mu govorila da mora da radi za svoju decu. Bila sam pozvana u jednu fabriku da radim, međutim, dok sam pričala telefonom rukama mi je objašnjavao i pričao da od tog posla nema ništa i da prekinem vezu. Naravno, nisam otišla na razgovor za posao jer mi on to nije dozvolio.

Prema njenim rečima, njen muž je bio patološki ljubomoran, a u svojoj potresnoj posvesti istakla je i da nikada nije mogla da pobegne od njega.

- Kako je vreme odmicalo, prelazilo je u sve veću ljubomoru. Par puta sam pokušala autobusom da odem kući. Ušla bih u autobus, gde je on ušao i seo pored mene. Krenula sam na KiM kod mojih, ali on je ušao za mnom, gde sam ja sišla na železničkoj stanici i čekala prevoz. On mene nije puštao da uđem, počeo je da me vuče, bilo je puno građana koji su čekali, počela sam da plačem, želela da idem kući i da se spasem monstruma. Međutim, nije mi dozvolio, povukao me je i sklonio u stranu i autobus je otišao - istakla je Katarina.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april