"NEVA" ČUVA SRPSKO NEBO: Vučević sa generalima obišao 250. raketnu brigadu (FOTO)

Novosti online

23. 11. 2022. u 18:53

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišli su danas dežurnu jedinicu iz sastava Prvog raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva u čijem sastavu se nalazi raketni sistem “Neva” S-125M 1T.

НЕВА ЧУВА СРПСКО НЕБО: Вучевић са генералима обишао 250. ракетну бригаду (ФОТО)

Foto: Instagram/

Komandant 250. raketne brigade za PVD brigadni general Tiosav Janković upoznao je ministra Vučevića i načelnika Generalštaba sa namenom, težišnim zadacima, razmeštajem i stanjem u jedinici. Nakon referisanja prikazan je rad borbene smene na signal za uzbunu.

Tokom obilaska ministar Vučević imao je priliku da se uveri u obučenost borbene posluge tokom rada na raketnom sistemu “neva” i razgovara sa pripadnicima jedinice.

Obilasku je prisustvovao i komandant Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnik Duško Žarković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove