OGLASIO SE VULIN: Kao što smo ranije saopštili, MUP nije dozvolio šetnju učesnika Evroprajda 2022

Novosti online

17. 09. 2022. u 19:15

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin naveo je u saopštenju da kako su ranije rekli "MUP nije dozvolio šetnju učesnika Evroprajda 2022".

ОГЛАСИО СЕ ВУЛИН: Као што смо раније саопштили, МУП није дозволио шетњу учесника Европрајда 2022

Foto: Novosti

- Kao što smo ranije saopštili, Ministarstvo unutrašnjih poslova nije dozvolilo šetnju učesnika Evroprajda 2022 Bulevarom kralja Aleksandra, već su pripadnici MUP-a sproveli učesnike ove manifestacije od Ustavnog suda kroz Tašmajdanski park do mesta održavanja koncerta. Svi učesnici ove manifestacije bezbedno su sprovedeni na koncert - izjavio je Vulin.

Podsetimo, parada ponosa u okviru "Evroprajda 2022" održava uprkos zabrani MUP-a koja je na snazi. Organizatori ove manifestacije podneli su žalbu MUP-u i Ustavnom koje su odbijene. Svi učesnici parade došli su bezbedno do Tašmajdanskog parka. 

Tokom dana ulice su bile blokirane, a do 18.30 časova privedeno je 68 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira u glavnom gradu.

Šta se sve dešavalo tokom dana pogledajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)