VULIN SA DELEGACIJOM STUDENTSKOG PARLAMENTA: U Ministarstvu unutrašnjih poslova uvek ćete naći i pomoć i podršku, kao i u svojoj državi

Novosti online

25. 05. 2022. u 12:55

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin primio je danas u sedište MUP-a delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu.

ВУЛИН СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА:  У Министарству унутрашњих послова увек ћете наћи и помоћ и подршку, као и у својој држави

Foto: MUP

Članovi delegacije Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu, u ime studenata beogradskog univerziteta, uručili su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu plaketu kao izraz zahvalnosti za ličnu podršku i podršku MUP-a Srbije u organizaciji projekta "Medicinijada 2.2".

Ministar unutrašnjih poslova zahvalio se predstavnicima Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu na priznanju i istakao da uvek mogu da računaju na podršku Ministarstva unutrašnjih poslova, baš kao i na podršku svoje države.

- Srbija kao ozbiljna i odgovorna država brine i vodi računa o svim građanima, a posebno o mladima, i zato će naša država, baš kao što je najavio i predsednik Vučić, dodatno uložiti u razvoj sistema obrazovanja i školstva. U Ministarstvu unutrašnjih poslova uvek ćete naći i pomoć i podršku, kao i u svojoj državi. Vama koji volite svoju zemlju i njen narod zahvaljujem se na uručenom priznanju koje pripada i svakom mom policajcu, jer brine o vašoj bezbednosti i o bezbednosti vaših roditelja i porodica. Budite uvereni da smo svi ponosni na vas, vaše znanje i trud i iskreno želim da sa svojih fakulteta izađete kao prvenstveno dobri i čestiti ljudi, spremni da što bolje obavljate poslove za koje ste se edukovali. A najviše od svega želim da svoju budućnost vidite u Srbiji, da u svojoj državi živite i radite i da u svojoj državi stvarate porodice. Borićemo se da upravo tako i bude - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Sportsko-edukativno takmičenje studenata "Medicinijada 2.2" održano je u Budvi uz učešće više od tri hiljade studenata sa teritorije čitavog Balkana koji su se nadmetali u različitim takmičenjima i disciplinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)