VELIKO INTERESOVANJE PENZIONERA: Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u centru Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

16. 03. 2023. u 13:45

ZA Penzionerske kartice koje će im omogućiti da ostvare brojne popuste i pogodnosti u Kraljevu vlada veliko interesovanje najstarijih meštana grada na Ibru i okoline.

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ПЕНЗИОНЕРА: Јавно пријављивање за Пензионерске картице у центру Краљева

G.Šljivić

O tome najbolje svdeoči i današnja velika gužva na Trgu srpskih ratnika u centru Kraljeva prilikom javnog prijavljivanja penzionera na nekoliko štandova Fonda PIO.

- Nadam se da ćemo karticama moći da ostvarimo popuste prilikom kupovine u marketima, ali i u manjim radnjama, prilikom kupovine odeće i obuće, možda i bele tehnike. Očekujem veliki odziv naših firmi, društveno odgovornih preduzeća, ustanova i privrednika – kaže Ratomir Drobnjak, predsednik Udruženja penzionera Kraljevo.

Slično govore i ostali kraljevački penzioneri koji su se uspešno prijavili za svoju karticu.

- I ovo je značajna pomoć, da se ne mučim prilikom prijavljivanja. Sve su umesto mene odradile ljubazne devojke na štandu. Sada mi preostaje da sačekam karticu i da od oktobra ostvarujem pogodnosti – kaže Slaviša Jovanović iz Kraljeva.

G.Šljivić

Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u Kraljevu

Na ovu akciju sa odobravanjem gledaju i ostali penzioneri ističući da im je svaka pomoć više nego diobrodošla.

- Uz novo, najavljeno, povećanje penzija, nadam se da ću sa popustom za Penzionersku karticu moći konačno sebi i suprugu da priuštim odlazak u neku banju – komentariše Kraljevčanka Slavica Ilić.

G.Šljivić

Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u Kraljevu

Javnom prijavljivanju za Penzionerske kartice na Trgu srpskih ratnika prisustvovali su i čelnici lokalnih samouprava Kraljeva, Raške, Vrnjačke Banje i Fonda PIO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku