ZELENI SOK ZA DETOKSIKACIJU I POVEĆANJE ENERGIJE: Savršen za svakodnevnu upotrebu
Bogat je vitaminima, antioksidansima i hranljivim sastojcima koji pomažu u alkalizaciji organizma, smanjenju upala i poboljšanju energije.Ako želite da unesete maksimalnu količinu nutrijenata i podstaknete detoksikaciju organizma, ovaj zeleni sok je savršen izbor.
Foto Shutterstock
Sastojci (za 2 porcije):
- 1 jabuka
- 1 krastavac
- 1/4 glavice celera
- 1/2 glavice kelja
- 1 limun
- 1 šolja spanaća
Priprema:
Operite sve sastojke temeljno.
Stavite sve sastojke u sokovnik: jabuku, krastavac, celer, kelj, limun i spanać.
Procedite sve i uživajte u sveže pripremljenom soku.
Ovaj sok će vas osvežiti, ubrzati vašu detoksikaciju i poboljšati vašu vitalnost.
(trpeza)
Preporučujemo
DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online
RECEPT ZA KUVANU RAKIJU: Topla šljivovica za hladne dane
13. 01. 2025. u 20:41Novosti online
DOMAĆI LIKER OD JAJA: Slatko kremasto piće savršeno za prestojeće praznike
29. 12. 2024. u 15:00Novosti online
IDEALAN NAPITAK ZA HLADNE DANE: Kombinacija vina i cimeta će vas oboriti s nogu
02. 12. 2024. u 15:00
UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
Komentari (0)