
Politika



CRNO NA BELO: Kako su blokaderi rektora Đokića zgrnuli milione? (FOTO)
06. 08. 2025. u 20:08


VUČIĆ O DARKU GLIŠIĆU, BLOKADERIMA, USTAŠAMA, ZVEZDI I PARTIZANU... Predsednik Srbije govorio za TV Prva: Moramo da radimo
06. 08. 2025. u 18:06 >> 18:38
Tenis



DOMINACIJA AMERIKANACA! Fric i Šelton obezbedili polufinale Mastersa u Torontu
06. 08. 2025. u 10:15

"NADAM SE DA ĆEŠ UMRETI NOĆAS": Jezive pretnje čuvenoj teniserki Elini Svitolini
06. 08. 2025. u 10:02

Fudbal

IGRA SE KRUNIĆ, ALI I ZVEZDA! Crveno-beli ponovo poveli i to nakon VAR drame! (VIDEO)
06. 08. 2025. u 21:55


KAKVA GOLČINA! Rade Krunić utišao Poznanj, neverovatan gol na meču Leh - Zvezda
06. 08. 2025. u 20:45


OTKRIVENO! Evo zašto je Luka Jović odbio da se vrati u Crvenu zvezdu ovog leta!
06. 08. 2025. u 20:00
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!