SPAJIĆ NASTAVLJA ĐUKANOVIĆEVU POLITIKU: Šamar svim Srbima koji žive u Crnoj Gori

Novosti online

04. 05. 2024. u 07:55 >> 13:12

PRINCIPIJELAN stav predsednika DNP Milana Kneževića po pitanju Rezolucije o Srebrenici, ali i ranije saopšten stav poslanice Maje Vukićević po pitanju članstva tzv. Kosova u Savetu Evrope predstavljaju ohrabrujući stil politike koji budi nadu da srpski narod u Crnoj Gori ima čemu da se nada dok god postoje političari koji ne prodaju svoja uvjerenja zarad funkcija – po dubini i širini“, saopštio je lidera Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

СПАЈИЋ НАСТАВЉА ЂУКАНОВИЋЕВУ ПОЛИТИКУ: Шамар свим Србима који живе у Црној Гори

Skupština CG

- Insistiranje premijera Milojka Spajića na sprovođenju potpuno iste spoljnopolitičke agende koju je sprovodio Milo Đukanović, nije ništa drugo do šamar svim Srbima koji žive u Crnoj Gori. Ipak, ne vidim tu samo Spajićevu krivicu, već i onih "umerenih" Srba koji uveče u kafani kliču "Oj Kosovo, Kosovo", pa onda ujutru glasaju političke stranke sa NATO prefiksom - izjavio je Dajković.

On je pozvao premijera Spajića da odustane od podrške Rezoluciji o Srebrenici ili, bolje rečeno, izađe iz antisrpskog kola.

- Jer, ko god je u to kolo ušao, nije dobro prošao: Od Mila Đukanovića, Ranka Krivokapića, Duška Markovića, pa sve do Zdravka Krivokapića. Najzad, pozdravljam stav gospodina Milana Kneževića i javno mu se zahvaljujem na petlji i hrabrosti da kaže ono što mnogi misle, a ne smeju da izgovore - zaključio je Dajković.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove