ŠTA JE OVO U RECI LIM? Ekološki akcident u Bijelom Polju, crna tečnost puštena u vodu

M. SEKULOVIĆ

18. 03. 2024. u 21:26

AKTIVISTO Nevladine organizacije Euromost" koji dronom uzviđaju kritične ekološke tačke,  danas su nizvodno od industrijske zone u Bijelom Polju evidentirali tečnost crne boje koja je ispuštena u vode Lima.

ШТА ЈЕ ОВО У РЕЦИ ЛИМ? Еколошки акцидент у Бијелом Пољу, црна течност пуштена у воду

NVO Euromost

- Odmah nakon što su naši aktivisti evidentirali sliku ispod industrijske zone u Bijelom Polju, obavestili smo inspektora za vode. Za ovakvo stanje na Limu najviše su krive nadležne inspekcije, koje godinama ništa ne preduzimaju da bi se ovakvi slučajevi sprečili. To nije prvi put da na ovom mestu evidentiramo ispuštanje nepoznate crne tečnosti - saopšteno je iz NVO "Euromost".

Iz ove NVOi su javnosti ponudili video materijal koji svedoči o stanju Lima na ovom mestu.

- Zbog toga još jednom apelujemo na sve nesavesne privednike i građane, da ne zagađuju reku Lim, a inspekcije da rade svoj posao - kažu iz NVO ""Euromost".


 

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!