TRŽNI CENTAR DONOSI NOVA RADNA MESTA: Kovačević zadovoljan

I. D. S.

11. 02. 2024. u 11:16

PREDSEDNIK Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da mu je drago što su predstavnici kompanije "BIG fešn" na sastanku sa premijerom potvrdili da će jedan od novih centara biti u Nikšiću.

ТРЖНИ ЦЕНТАР ДОНОСИ НОВА РАДНА МЕСТА: Ковачевић задовољан

Foto Željko Šapurić

To će, prema njegovim rečima, značiti i novi, respektabilan broj novih radnih mesta za Nikšićane u narednom periodu. Dodao je i da  lokalna uprava čeka da se usvoji Planski dokument za Nikšić koji će omogućiti realizaciju brojnih drugih investicija u tom gradu.  

Premijer Milojko Spajić, ministar prostornog planiranja i urbanizma Janko Odović i gradonačelnica Podgorice Olivera Injac sastali su se prošle sedmice sa delegacijom BIG Šoping Centers-a, te je tom prilikom  prezentovan plan rekonstrukcije  tržnog centra u Podgorici, ali najavljeno otvaranje dva nova, u Nikšiću i Radanovićima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)