HAPŠENJE U BERANAMA: Zaplenjeno 25 kilograma marihuane, uhapšen vozač

M. SEKULOVIĆ

31. 01. 2024. u 13:38

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, službenici Sektora za borbu protiv kriminala su zajedno sa službenicima Regionalnog Centra bezbednosti ''Sever'' uhapsili A. S. (46) iz Berana i zaplenili 25 kilograma marihune.

ХАПШЕЊЕ У БЕРАНАМА: Заплењено 25 килограма марихуане, ухапшен возач

Uprava policije

- Na taj način presečen je lanac krijumčarenja narkotika iz Crne Gore prema zemljama regiona, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici u Beranama kontrolom A. S., koji je upravljao vozilom marke „BMV” bjelopoljskih registarskih oznaka, pronašli 44 grama marihuane.

- Uzimajući u obzir pronađenu količinu droge i činjenicu da je vozač vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pripadnici policije su izvršili detaljan pregled vozila, te su u specijalno izgrađenom spremištu, tzv. bunkeru koji se nalazio ispod prednjih sedišta vozila, pronašli i oduzeli 23 pakovanja sa sadržajem marihuane ukupne težine oko 25 kilograma - kažu iz policije, koja je o svemu upoznala državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A. S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uprava policije

- Službenici Uprave policije će nastaviti i u narednom periodu sprovođenje intenzivnih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja zloupotrebe svih vrsta narkotika, sa primarnim fokusom na sprečavanje krijumčarenja opojnih droga i prekograničnog kriminala. Tokom januara službenici Uprave policije su u više odvojenih aktivnosti zaplenili ukupno oko 241 kilogram različitih droga i 3.240 komada tableta sa liste opijata, saopštila je policija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!