HAPŠENJE U ROŽAJAMA:Posle nesporazuma u saobraćaju, pokušao da ubije sugrađanina

M. SEKULOVIĆ

27. 01. 2024. u 20:32

POLICIJA je u Rožajama rasvetlila krivično delo ubistvo u pokušaju i lišili slobode osumnjičenu osobu, nakon što je obaveštena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći, da je na ukazivanje lekarske pomoći sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša primljen Dž.Č. (45) iz Rožaja, koji je potom transportovan u KBC Berane. 

ХАПШЕЊЕ У РОЖАЈАМА:После неспоразума у саобраћају, покушао да убије суграђанина

Foto: B.Dabić

- Policija je, kriminalističkom obradom i preduzetim merama i radnjama identifikovala i lišila slobode osumnjičenog. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju slobode je lišen M.B. (50) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom  naneo ubodnu Dž. Č. ranu u predelu grudnog koša, saopštila je policija, koja je potom izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti veštačeni u Forenzičkom centru Uprave policije.

Državni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog doneo rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)