HAPŠENJE U ROŽAJAMA: U pritvoru 30 dana zbog napada na policajce

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 11. 2023. u 16:56

ZBOG krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u Rožajama je uhapšen meštanin D. F. (25).

ХАПШЕЊЕ У РОЖАЈАМА: У притвору 30 дана због напада на полицајце

Foto. V. N.

Policija je u ulici Maršala Tita nameravala da kontroliše vozača "golfa", koji je otvoreni prozor vređao službenike policije, a nakon toga, više puta „startovao" vozilo i zaustavio se pred zgradom Odeljenja bezbednosti Rožaje.

Utvrđeno je da je reč o D.F. (25) iz Rožaja.

- Vidno alkoholisan D.F. nastavio je da vređa i preti policajcima. Prilikom kontrole oglušio se na upozorenja i naređenja službenika policije nakon što je doveden u službene prostorije odbio je i da se povrgne alkotestiranju, kao i lekarskom pregledu. Kada mu je saopšteno da će biti lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, opirao se privođenju, pa su tada upotrebljena sredstva prinude radi savladavanja. Tokom prilikom on je napao policijske službenike i naneo im povrede - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policajcima je posle privođenja izgrednika ukazana prva lekarska pomoć u Hitnoj pomoći u Rožajama.

- Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama se izjasnio da u radnjama D.F. postoje elementi krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On je lišen slobode i priveden nadležnom tužiocu. Određeno mu je zadržavanje do 30 dana - kažu iz policije.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!