U ROŽAJAMA JOŠ JEDAN SLUČAJ NASILJA U PORODICI: Pretio i vređao suprugu, zaradio zatvor

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 11. 2023. u 15:59

ZBOG prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici sudija za prekršaje u Rožajama osudio je na zatvorsku kaznu od 25 dana M. M. (61) iz Rožaja.

У РОЖАЈАМА ЈОШ ЈЕДАН СЛУЧАЈ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ: Претио и вређао супругу, зарадио затвор

M. Sekulović

- Policiji je žena prijavila da je suprug M.M. (61) verbalno napao upućujući joj reči preteće i uvredljive sadržine, nakon čega je i pokušao fizički da je napadne, a u čemu ga je sprečio član porodice. Policijski službenici postupli su po prijavi, locirali M.M. i kod njega pronašli nož koji su oduzeli, a njega lišili slobode - saopštila je policija povodom još jednog slučaja nasilja u porodici u Beranama.

Njemu je posle privoženja kod sudije za prekršaje izrečena kazna zatvora od 15 dana, te je sproveden u UIKS Bijelo Polje na izdržavanje zatvorske kazne.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!