HAPŠENJE NAKON SUKOBA U ROŽAJAMA:Zatvor nakon nasilja u porodici

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 11. 2023. u 12:17

U ROŽAJAMA je uhapšen, a nakon toga priveden nadležnom sudiji za prekršaje N.M. (39), koji je zbog nasilja u porodici osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 15 dana posle čega je sproveden u UIKS Bijelo Polje na izdržavanje kazne.

ХАПШЕЊЕ НАКОН СУКОБА У РОЖАЈАМА:Затвор након насиља у породици

Foto: M. Sekulović

Policiji u Rožajama je S.M. (36) iz ovog grada prijavio da je njegov brat N.M. (39), ispred porodične kuće u mestu Hurije, "citroenom" namerno udario u njegov pomoćni objekat. Policija je saznala i da je posle toga N.M. vrđao i pretio bratu i gađao  ga oštrim predmetom.

U sukob se umešala i emotivna partnerka N.M. pokušavajući da ih zaustavi, ali je fizički bila napadnuta od S.M., pa je stvar došla do tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se radnjama N.M. i S.M. nema elemenata krivičnog dela već da je reč o prekršajima iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

- N.M. je u više navrata od strane službenika rožajske policije potraživan na kućnoj adresi u naselju Hurije, ali se nakon događaja udaljio iz porodične kuće i policijski službenici su za njim tragali, dok je protiv S.M. podneta prekršajna prijava u redovnom postupku. Nakon što je policija locirala N.M. lišen je slobode a nakon izricanja presude sproveden je u bjelopoljski zatvor - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici