PROTIVE SE POPISU: Crnogorska konzervativna partija organizovala blokadu puta na Bogetićima (FOTO )

M. D.

13. 10. 2023. u 16:56

Na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Bogetići zaustavljen je saobraćaj zbog okupljanja koje organizuje Crnogorska konzervativna partija.

ПРОТИВЕ СЕ ПОПИСУ:  Црногорска конзервативна партија организовала блокаду пута на Богетићима (ФОТО )

Foto: RTVCG

Crnogorska konzervativna partija sa NVO "Perjanici“ organizuje danas protest u mestu Bogetići jer je, prema njima, predstojeći popis stanovništva neregularan, kako ističu, „koji ima za cilj potpunu asimilaciju i nestanak crnogorske nacije, crkve i jezika“.

Ta partija se, podsetimo, protivi predstojećem popisu stanovništva.

Iz policije su prethodno napomenuli učesnike u saobraćaju da navedenom dionicom magistralnog puta isplaniraju kretanje barem pola sata pre početka obustave, odnosno od 14,30h, kako ne bi došlo do većih zastoja.

Foto: RTVCG

 

Protest će danas, kao i naredna dva dana, trajati od 15 do 18 časova, a isti, shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima, snimaju policijski službenici.

-S obzirom da će se javno okupljanje održavati na magistralnom putu Nikšić – Podgorica u mestu Bogetići, saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovoj dionici puta za sva motorna vozila, dok će se putnička motorna vozila, kombi vozila i teretna motorna vozila do 7,5 tona preusmeravati lokalnim putem Nikšić – Carev Most – Bogetići – Glava Zete Danilovgrad - saopštili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)