BUDVANINU 20 DANA ZATVORA: Iz rešetaka zbog nasilja nad suprugom

I. D. S.

11. 10. 2023. u 09:42

BUDVANIN J.Š (45) osuđen je na kaznu zatvora od 20 dana zbog nasilja nad bivšom vanbračnom suprugom, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

БУДВАНИНУ 20 ДАНА ЗАТВОРА: Из решетака због насиља над супругом

Foto Shutterstock

Kako se navodi, J.Š. je sankcionisan u hitnom postupku jer je u holu jedne stambene zgrade u Budvi, u prisustvu maloletnog deteta, najpre vređao, a potom i fizički nasrnuo na bivšu vanbračnu suprugu.

- Osim kazne, na čije je izdržavanje upućen odmah po izricanju, izrečena mu je i zabrana približavanja žrtvi nasilja na udaljenosti ne manjoj od 50 metara, kao i zabrana uznemiravanja i uhođenja u istom trajanju - dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!