MEDOJEVIĆ ZA UVOĐENJE VANREDNOG STANJA: DPS zabraniti političko krilo mafije

Novosti online

07. 10. 2023. u 12:20

PREDSEDNIK Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručuje da je u Crnoj Gori neophodno uvesti vanredno stanje i da se jedino na taj način može država „očistiti“ od kriminalne zaostavštine DPS-a.

МЕДОЈЕВИЋ ЗА УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА: ДПС забранити политичко крило мафије

Nebojša Medojević, Foto arhiva Novosti

Istakao je da DPS treba zabraniti kao političko krilo mafije, a ANB zatvoriti.

- Otvoriti dosijee službe. Proveriti sve ključne kadrove poligrafom! Sprovesti temeljnu lustraciju! Opšti reizbor tuzioca i sudija! Uvesti vanredno stanje! Pohapsiti sve ključne kadrove DPS-a i zapleniti imovinu u zemlji i inostranstvu! – jasan je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!