MEDOJEVIĆ O PROPASTI CRNE GORE: Ostala samo koža od države, a telo je mafija

Novosti online

13. 09. 2023. u 19:20

DPS je tako razorio sve elemente državnosti Crne Gore , da su on nje ostali samo dugmići, izjavio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

МЕДОЈЕВИЋ О ПРОПАСТИ ЦРНЕ ГОРЕ: Остала само кожа од државе, а тело је мафија

V.K.

- Korumpirani plaćenici mafije sa službenim značkama u uniformama, togama koji su zakletvu položili državi i obavezali se da će poštovati i braniti njen Ustav i zakone , promenili su stranu i postali dželati i grobari Crne Gore. Istinski profesionalci i patriote postali su izdajnici i predmet progona, a korumpirani plaćenici i najopasniji zločinci samo sebi su stvorili narkodržavu u kojoj su oni narkopatriote - rekao je on.

Sa mafijom se ne pregovara i ne prave se dogovori, poručuje Medojević.

.- Država i mafija ne mogu dugo da žive zajedno. Monstrum kojeg je Đukanović kreirao u državnom biću Crne Gore, hranio se državom. Jeo je vitalne organe. Pojeo je ANB, policiju, SAJ, tužilaštvo, pravosuđe, Carinu, Vladu, Parlament, privredu, turizam, građevinarstvo…. Što je više jeo državu postajao je sve veći , a država je nestajala. I sada je ostala samo koža od države, a telo je mafija - ističe Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!