NEZAKONITA EKSPLOATACIJA U GUSINJU: Krali šljunak, zaradili krivičnu

Марија Стевановић
Marija Stevanović

09. 08. 2023. u 15:02

SLUŽBENICI Regionalnog centra bezbednosti „Sever“ – Odeljenja bezbednosti Plav, podneli su krivičnu prijavu protiv R. O. (36) iz Gusinja i M O. (34) iz Gusinja zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa u saizvršilaštvu. 

НЕЗАКОНИТА ЕКСПЛОАТАЦИЈА У ГУСИЊУ: Крали шљунак, зарадили кривичну

Foto V. Ilić

- Naime, plavska policija je, postupajući po saznanjima da se u koritu reke Grnčar vrši eksploatacija šljunka, izašla na lice mesta zajedno sa inspektorom za vode, gde su zatekli dva lica kako vrše eksploataciju šljunka, tačnije kako R. O. upravlja radnom mašinom – utovarnom kašikom, a M. O. tretenim vozilom na kojem se nalazilo oko pet tona svežeg peskovitog materijala – šljunka.
U neposrednoj blizini je zatečeno još deset tona šljunka koji su ova lica prethodno iskopala iz korita Grnčar, saopštila je policija.
O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se protiv R. O. i M. O. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa u saizvršilaštvu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis