SRPSKA TROBOJKA NA SVIM JAVNIM USTANOVAMA U PLJEVLJIMA: Predsednik opštine Dario Vraneš izdao hitan nalog

M. D.

02. 06. 2023. u 19:33

PREDSEDNIK opštine Pljevlja dr Dario Vraneš izdao je nalog da se trobojke, istaknu na svim javnim ustanovama u opštini Pljevlja.

СРПСКА ТРОБОЈКА НА СВИМ ЈАВНИМ УСТАНОВАМА У ПЉЕВЉИМА: Председник општине Дарио Вранеш издао хитан налог

Foto: Pljevaljski portal

Predsednik opštine Pljevlja dr Dario Vraneš izdao je nalog da se trobojke, istaknu na svim javnim ustanovama u  opštini Pljevlja.

–Prema članu 11 Zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola, nalažem vam da po najhitnijem postupku istaknete zastavu srpskog naroda – trobojku na zgradama uprava vaših ustanova i preduzeća - navodi se u zahtevu predsednika opštine.

Zahtev je dostavljen Vodovodu, Komunalnim uslugama, Lokalnim putevima, Grejanju, Čistoći, JU Umetnička galerija „Vitomir Srbljanović“, JU Zavičajni muzej, JU Narodna biblioteka „Stevan Samardžić“, JU Centar za sport i rekreaciju i JU Dnevni centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)