OSUDE I IZ CRNE GORE Leposavić: KFOR ima obavezu da osigura mir, a ne da doprinosi nasilju

Novosti online

30. 05. 2023. u 16:28

NARODNI pokret „Pravda za sve“ deli zabrinutost velikog broja građana Crne Gore zbog ozbiljnih incidenata na severu Kosova i Metohije i apeluje na međunarodnu zajednicu i glavonokomandujućeg snaga KFOR-a da bez odlaganja obezbedi mir i sigurnost građana Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića, saopštio je Vladimir Leposavić u ime Narodnog pokreta „Pravda za sve“.

ОСУДЕ И ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ Лепосавић: КФОР има обавезу да осигура мир, а не да доприноси насиљу

Foto: Printskrin RTS

- Protesti građana i izražavanje neslaganja ne sme biti povod za upotrebu vatrenog oružja protiv civilnog stanovništva. KFOR ima obavezu da osigura mir, a ne da doprinosi nasilju ili da zauzima stranu u političkim odnosima. Opasni incidenti poput ovih ne ugrožavaju samo živote građana i ugled međunarodnih institucija, već predstavljaju pretnju po mir i stabilnost celog regiona. Narodni pokret „PRAVDA ZA SVE!“ veruje da će nasilje biti zaustavljeno odmah, a dalji sukobi građana s policijom sprečeni – kako bi se sačuvao život svakog čoveka i uspostavio dijalog za mirno rešavanje političkih i svih drugih pitanja, saopštio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima